Hjemmelaget pølse med thai curry
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Grønn curry paste, kokosmelk og frisk koriander sørger for gode asiatiske smaker på denne hjemmelagde pølsa! Dette er pølsa du med fordel kan ha på lur i fryseren gjennom hele grillsesongen. Topp den gjerne med syltet rødløk eller asiatisk syltede grønnsaker.
Ingredienser
1 porsjoner
Gir ca. 1 kg ferdige pølser
-
5 m fåretarm -
600 g kjøttdeig av svin -
200 g kyllingkjøttdeig -
200 g medisterfarse -
20 g salt -
1 glass grønn curry paste (á 110 g) -
60 g potetmel -
0,25 potte finhakket frisk koriander -
1 pk kokosmelk (á 250 g)
Slik gjør du
Server gjerne pølsene i myke pølsebrød, toppet med syltet rødløk eller asiatisk syltede grønnsaker. Følg linken og få mer inspo om tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.