Krabbekaker med urtedipp
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Saftige krabbekaker servert med en frisk urtedipp, inspirert av den virale «green goddess dressing». En nydelig kombo! Perfekt som en liten smårett eller på tapasbordet.
Ingredienser
porsjoner
Krabbekaker:
-
300 g melen potet -
300 g renset krabbekjøtt -
0,5 stk. egg -
0,5 dl potetmel -
2 ss finhakket frisk dill -
0,5 stk. finhakket rød chili (uten frø) -
1 stk. finhakket sjalottløk -
1 ts revet sitronskall
Urtedipp:
-
100 g babyspinat -
100 g bladpersille -
30 g frisk dill eller mynte -
1 dl cashewnøtter -
2 stk. sjalottløk -
2 båter hvitløk -
2 dl lettrømme -
1 dl olivenolje -
1 ss sitronsaft
Til panering og fritering:
-
2 ss potetmel eller hvetemel -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
0,5 stk. egg -
2,5 dl panko brødkrum -
0,5 l frityrolje
Slik gjør du
Server krabbekakene lune med urtedipp. Ønsker du litt mer tilbehør kan du også serve litt moste erter eller en ertepuré til disse krabbekakene – enkelt og godt!
På utkikk etter flere småretter? Sjekk ut tapassiden vår eller våre forslag til enkle forretter og bli inspirert!