Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Karbonade med speilegg, eller patentsmørbrød som det også blir kalt, er en god gammel norsk klassiker. Aller best smaker det med hjemmelagete karbonader av grovmalt norsk storfekjøtt, men du får et dugandes smørbrød med «karbis» fra butikken også. Et perfekt stekt egg på toppen er prikken over i’en.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!
Denne oppskriften har fått2,9 av 5 stjerner.
En mettende grønnsakssuppe med masse deilig smak. Det posjerte egget er prikken over i’en og gir en deilig fylde til suppen.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Krabbe kan du nyte hele året, men om høsten er de spesielt gode og kjøttfulle. Krabbekjøttet er saftig og godt, og perfekt å servere på samme måte som ferske reker. Sett frem et stort fat sammen med ferskt brød, gjerne hjemmelaget loff eller fint surdeigsbrød, majones eller aioli, sitron og dill. La krabbefesten starte!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Masse smak og masse god sødme... Pizza toppet med fenalår, pære, geitost og norsk honning! Pizzatoppingen som overrasker, og gjør deg hekta.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Det finnes mange veier til en god eplekake, men enklere enn dette blir det nesten ikke. Revet eple gjør kaken saftig og god, og toppet med pisket honning får du en lekker og søt kake av høstens epler.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull og populær middag på bordet.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Karbonade med speilegg, eller patentsmørbrød som det også blir kalt, er en god gammel norsk klassiker. Aller best smaker det med hjemmelagete karbonader av grovmalt norsk storfekjøtt, men du får et dugandes smørbrød med «karbis» fra butikken også. Et perfekt stekt egg på toppen er prikken over i’en.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
En mettende grønnsakssuppe med masse deilig smak. Det posjerte egget er prikken over i’en og gir en deilig fylde til suppen.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Krabbe kan du nyte hele året, men om høsten er de spesielt gode og kjøttfulle. Krabbekjøttet er saftig og godt, og perfekt å servere på samme måte som ferske reker. Sett frem et stort fat sammen med ferskt brød, gjerne hjemmelaget loff eller fint surdeigsbrød, majones eller aioli, sitron og dill. La krabbefesten starte!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Masse smak og masse god sødme... Pizza toppet med fenalår, pære, geitost og norsk honning! Pizzatoppingen som overrasker, og gjør deg hekta.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Det finnes mange veier til en god eplekake, men enklere enn dette blir det nesten ikke. Revet eple gjør kaken saftig og god, og toppet med pisket honning får du en lekker og søt kake av høstens epler.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull og populær middag på bordet.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!