Culotte med honningglaserte rotgrønnsaker

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Culotte er et stykke fra storfe med fantastisk smak, men trenger – og fortjener - litt tid og kjærlighet. Gjør seg derfor godt for ovnssteking. Sammen med norske rotgrønnsaker bakt med honning smaker middagen enda bedre! 

Ingredienser

porsjoner

Culotte:

  • 800 g culotte
  • 2 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør til steking
  • 2 ss nøytral olje til steking

Honningglaserte rotgrønnsaker:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss honning

Slik gjør du

Server culotte i skiver med honningglaserte rotgrønnsaker, og gjerne med béarnaisesaus.

bar

Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side! Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.