Culotte med honningglaserte rotgrønnsaker
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Culotte er et stykke fra storfe med fantastisk smak, men trenger – og fortjener - litt tid og kjærlighet. Gjør seg derfor godt for ovnssteking. Sammen med norske rotgrønnsaker bakt med honning smaker middagen enda bedre!
Ingredienser
porsjoner
Culotte:
-
800 g culotte -
2 ts salt -
2 ts kvernet pepper -
2 ss smør til steking -
2 ss nøytral olje til steking
Honningglaserte rotgrønnsaker:
-
2 stk. gulrot -
1 stk. rødløk -
0,5 stk. sellerirot -
2 stk. persillerot -
2 ss smør -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss honning
Slik gjør du
Server culotte i skiver med honningglaserte rotgrønnsaker, og gjerne med béarnaisesaus.
Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side! Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.