Krabbe naturell med tilbehør
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Krabbe kan du nyte hele året, men om høsten er de spesielt gode og kjøttfulle. Krabbekjøttet er saftig og godt, og perfekt å servere på samme måte som ferske reker. Sett frem et stort fat sammen med ferskt brød, gjerne hjemmelaget loff eller fint surdeigsbrød, majones eller aioli, sitron og dill. La krabbefesten starte!
Ingredienser
-
4 stk. kokt krabbe -
1 stk. fersk loff , surdeigsbrød eller annet brød -
150 g majones eller aioli -
1 stk. sitron -
1 potte frisk dill
Slik gjør du
Lyst til å sette mer smak på krabbefesten? Krabbekjøttet tåler litt godt med smak. Hva med å teste ut vår chilimajones, kimchimaojnes eller urtemajones?
Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side! Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.