Pulled pork i stekeovnen

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pulled pork er en klassisk bbq-rett, fra USA, der svinenakkene langtidsgrilles over trekull i 12-16 timer. Vi har gjort en variant som lages i stekeovnen, perfekt hvis du ikke har mulighet til å grille ute hele dagen (eller natta). Godt blir det uansett! 

Ingredienser

porsjoner
  • 1,2 kg benfri svinenakke
  • 5 ss dijonsennep
  • 5 ss rub-a-dub (krydderblanding)

Pulled pork juice:

  • 1 dl eplejuice
  • 3 ss eplecidereddik
  • 2 ss rub-a-dub (krydderblanding)
  • 0,5 ss salt

Slik gjør du

bar
bar
bar

Pulled pork kan serveres i burgerbrød med en god coleslaw og bbq-saus, eller som alternativt kjøtt til taco eller i en deilig sandwich

bar

Og du ... pulled pork er fantastisk å servere i et burgerbrød sammen med coleslaw og bbq-saus, eller som topping på sommerens beste burger eller på din nye favoritt bbq-pizza. Eller kanskje du har lyst på en annen variant? Prøv vår versjon av "Pulled turkey sandwich" med deilige ciabattabrød med revet kalkun, spicy koreansk bbq-saus og en fyldig fetaostkrem.