Pulled pork i stekeovnen
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Pulled pork er en klassisk bbq-rett, fra USA, der svinenakkene langtidsgrilles over trekull i 12-16 timer. Vi har gjort en variant som lages i stekeovnen, perfekt hvis du ikke har mulighet til å grille ute hele dagen (eller natta). Godt blir det uansett!
Ingredienser
-
1,2 kg benfri svinenakke -
5 ss dijonsennep -
5 ss rub-a-dub (krydderblanding)
Pulled pork juice:
-
1 dl eplejuice -
3 ss eplecidereddik -
2 ss rub-a-dub (krydderblanding) -
0,5 ss salt
Slik gjør du
Pulled pork kan serveres i burgerbrød med en god coleslaw og bbq-saus, eller som alternativt kjøtt til taco eller i en deilig sandwich.
Og du ... pulled pork er fantastisk å servere i et burgerbrød sammen med coleslaw og bbq-saus, eller som topping på sommerens beste burger eller på din nye favoritt bbq-pizza. Eller kanskje du har lyst på en annen variant? Prøv vår versjon av "Pulled turkey sandwich" med deilige ciabattabrød med revet kalkun, spicy koreansk bbq-saus og en fyldig fetaostkrem.