Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Kjøttboller i tomatsaus

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kjøttboller er mange barns favorittrett. Kjøttdeig av svin er et godt alternativ til vanlig kjøttdeig. Mildere i egensmak men vil falle i meget god jord også hos de aller minste. 

  • Fiskeform med sei

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Seifilet er rimelig, smakfull og anvendelig og sammen med en deilig, kremete saus med paprika og spinat, blir dette et hverdagslig herremåltid.

  • Brokkolisuppe med grønn curry

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Brokkoli, hverdagsgrønnsak nummer én, framstår her i ny og spennende drakt. Denne suppen er full av deilig smak, den er jevnet med kikerter, og er glutenfri. 

  • Kylling biryani

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En autentisk kylling biryani fra Pakistan. Dette er en rett som blir bedre og bedre jo lengere den står og kan med fordel lages dagen før eller samme morgen den skal serveres. Får du ikke tak i biryani masala kan du lage krydderet selv! 

  • Nachos i form

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Loaded skillet nachos med kjøttdeig - en form fylt til randen med go’saker, som kjøtt, tomater, salsa, løk og cheddar. Alt i en panne! Toppes med fetaost eller queso fresco, syltet rødløk og frisk koriander.

  • Fiskeflette med kremet spinat

    Denne oppskriften har fått 3,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Å flette strimler av fiskefilet og så dampe fisken er en morsom og elegant måte å servere fisk på. Fiskeslagene kan variere ut fra tilgang. Vi har valgt ørret, kveite og steinbit. Kremet spinat er enkelt og smakfullt tilbehør. 

  • Crispy svinekam med ovnsbakte poteter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En saftig og mør svinekam er en kjær klassiker på bordet under søndagsmiddagen. Vi har latt oss inspirere av italiensk porchetta og fylt den med urter, sennep og honning og stekt den med sprø svor for en knasende god opplevelse. Sammen med ovnsbakte poteter og en enkel sennepsdressing blir dette en skikkelig digg variant. 

  • Sjokoladekake i langpanne

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Den perfekte sjokoladekaken å servere i barnebursdag, på sommerfest, skoleavslutning eller dugnad. Saftig og god, samtidig som den er utrolig enkel å lage! Er det litt vanskelig å sprøyte sjokoladeglasuren – husk at øvelse gjør mester – og smør den heller på kaka og pynt med kakepynt om det skulle bli for vanskelig. 

  • Fylt paprika med ris og karbonadedeig

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du igjen litt rester igjen av gårsdagens middag, men ikke nok til et helt måltid? Fylt paprika er løsningen! Vi brukte kald ris og rester av stekt karbonadedeig - kanskje du har noe annet? Framgangsmåten er den samme, og smaken på fyllet varieres med det du har for hånden. Rester av ris og couscous passer også godt som fyll i paprika!

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 21.12.2024 13:18:42