Brødsmulesti
Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.
Kjøttboller er mange barns favorittrett. Kjøttdeig av svin er et godt alternativ til vanlig kjøttdeig. Mildere i egensmak men vil falle i meget god jord også hos de aller minste.
Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.
Seifilet er rimelig, smakfull og anvendelig og sammen med en deilig, kremete saus med paprika og spinat, blir dette et hverdagslig herremåltid.
Brokkoli, hverdagsgrønnsak nummer én, framstår her i ny og spennende drakt. Denne suppen er full av deilig smak, den er jevnet med kikerter, og er glutenfri.
En autentisk kylling biryani fra Pakistan. Dette er en rett som blir bedre og bedre jo lengere den står og kan med fordel lages dagen før eller samme morgen den skal serveres. Får du ikke tak i biryani masala kan du lage krydderet selv!
Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.
Loaded skillet nachos med kjøttdeig - en form fylt til randen med go’saker, som kjøtt, tomater, salsa, løk og cheddar. Alt i en panne! Toppes med fetaost eller queso fresco, syltet rødløk og frisk korinader.
Denne oppskriften har fått 3,5 av 5 stjerner.
Å flette strimler av fiskefilet og så dampe fisken er en morsom og elegant måte å servere fisk på. Fiskeslagene kan variere ut fra tilgang. Vi har valgt ørret, kveite og steinbit. Kremet spinat er enkelt og smakfullt tilbehør.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
En saftig og mør svinekam er en kjær klassiker på bordet under søndagsmiddagen. Vi har latt oss inspirere av italiensk porchetta og fylt den med urter, sennep og honning og stekt den med sprø svor for en knasende god opplevelse. Sammen med ovnsbakte poteter og en enkel sennepsdressing blir dette en skikkelig digg variant.
Den perfekte sjokoladekaken å servere i barnebursdag, på sommerfest, skoleavslutning eller dugnad. Saftig og god, samtidig som den er utrolig enkel å lage! Er det litt vanskelig å sprøyte sjokoladeglasuren – husk at øvelse gjør mester – og smør den heller på kaka og pynt med kakepynt om det skulle bli for vanskelig.
Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.
Har du igjen litt rester igjen av gårsdagens middag, men ikke nok til et helt måltid? Fylt paprika er løsningen! Vi brukte kald ris og rester av stekt karbonadedeig - kanskje du har noe annet? Framgangsmåten er den samme, og smaken på fyllet varieres med det du har for hånden. Rester av ris og couscous passer også godt som fyll i paprika!
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!