Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Minestronesuppe vegetar

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!

  • Bidos

    Denne oppskriften har fått 4,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Bidos er tradisjonell samisk festmat. Det finnes mange ulike oppskrifter på bidos, og den kan lages både med og uten jevning. Denne oppskriften er blottet for jåleri, og full av smak. 

  • Pølsegrateng

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Pølsegrateng er hverdagsfavoritt for mange familier, og er en rett som kan varieres ut fra hva du har i kjøleskapet.

  • Skreikoteletter med potetstappe og gremolata

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Når den ferske skreien er i sesong om vinteren er det bare å fråtse i denne fantastiske råvaren. Har du lyst til å variere den tradisjonelle skreimølja, er dette et fantastisk alternativ.

  • Hot kyllingkjøttdeig i salatblader

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En sunn og god smaksbombe! Spicy kyllingkjøttdeig servert i salatblader med sobanudler og en frisk dressing med asiatiske smaker. 

  • Poke bowl med laks

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Poke bowl, eller sushi bowl, er kanskje definisjonen på sunn og digg middag. Proppfull av smak og masse næring! Du kan enkelt lage den selv, og variere med freshe grønnsaker og eksotiske frukter.

  • Røkt svinekam med potetgrateng

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

  • Fastelavnsboller

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.

  • Byggrynsalat med røkt svinekam

    Denne oppskriften har fått 3,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Dette er en klassisk resterett med enkle ingredienser og med store muligheter for variasjon. Med kokte byggryn, perlespelt eller andre gryn og middagsrester av røkt svinekam eller annet kjøtt tar det ikke mange minuttene å lage denne salaten - super til lunsj eller en lett og rask middag.

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 21.12.2024 12:38:48