Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Seibiff med gulrot og løk

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

  • Gresskarsuppe med egg

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En god og enkel gresskarsuppe er perfekt å servere til Halloween-selskapet! Dander suppen med et kokt spøkelses-egg, for en ekstra «skummel» effekt. 

  • Torskeform med ost

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

  • Fårikål med chili

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Med chili, hvitløk, ingefær og koriander kan du enkelt piffe opp tradisjonsmaten - og lage en asiatisk fårikålvariant med masse smak. Fremgangsmetoden er den samme - kjøtt og kål lagvis, med deilige krydder innimellom.

  • Burritos med kjøttdeig av svin

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Burritos er superpopulært! Med kjøttdeig av svin får du en litt magrere variant som er kjapp å lage og som både store og små ganske sikkert vil juble for.

  • Butter chicken - indisk smørkylling

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Butter chicken – eller murgh makhani som retten heter på indisk – er en av de mest kjente indiske curryrettene. Denne oppskriften har vi fått av kjøkkensjefen på restaurant Listen to Baljit i Oslo. 

  • Ferskt kjøtt og suppe

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

  • Langpannekake med gresskar

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    En saftig og superenkel gresskarkake i langpanne! Perfekt å lage om du har gresskarkjøtt til overs etter å ha skåret ut Halloweengresskar. 

  • Bananbrød

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Har du brune bananer liggende på benken? Da kan du lage dette sykt saftige og gode bananbrødet! Perfekt til kaffekosen, i matpakken eller som turmat.

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 21.12.2024 12:57:11