Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Fiskeboller i karrisaus

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

  • Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.

  • Laks i wok

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit. 

  • Fårikål

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

    Les historien til nasjonalretten vår her

  • Pizza med kjøttboller og oliven

    Denne oppskriften har fått 4,1 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Deilig hjemmelaget italiensk pizza for to, toppet med tomatsaus, kjøttboller og oliven. 

  • Gyoza vegetar

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Gyoza er den japanske varianten av dumplings, som både dampes og stekes. Det gir en crispy og deilig skorpe! Denne varianten er vegetar, ja, faktisk helt vegansk, og er fylt med sopp og andre godsaker. 

  • Skogsgryte

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En nydelig gryterett med mye smak og deilig, fyldig saus. Vi har brukt storfekjøtt, men har du tilgang på elg eller annet vilt er det perfekt. 

  • Eplekake

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.

  • Eplemos

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Deilig eplemos er aller best hjemmelaget, og supert å lage når norske epler er i sesong. Eplemos passer som pålegg på brødskiva, sammen med ost og til desserter.

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 21.12.2024 13:19:51