Brødsmulesti
Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.
Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.
Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.
Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.
En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit.
Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.
Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.
Les historien til nasjonalretten vår her.
Denne oppskriften har fått 4,1 av 5 stjerner.
Deilig hjemmelaget italiensk pizza for to, toppet med tomatsaus, kjøttboller og oliven.
Gyoza er den japanske varianten av dumplings, som både dampes og stekes. Det gir en crispy og deilig skorpe! Denne varianten er vegetar, ja, faktisk helt vegansk, og er fylt med sopp og andre godsaker.
En nydelig gryterett med mye smak og deilig, fyldig saus. Vi har brukt storfekjøtt, men har du tilgang på elg eller annet vilt er det perfekt.
Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.
Deilig eplemos er aller best hjemmelaget, og supert å lage når norske epler er i sesong. Eplemos passer som pålegg på brødskiva, sammen med ost og til desserter.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!