Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Fiskepinner i wrap

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

  • Grønn shakshuka

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Shakshuka lages tradisjonelt med tomatsaus, egg og grønnsaker, og serveres til frokost. Vi har laget en nydelig grønn versjon, og synes den like gjerne kan serveres som lunsj eller som en lett middag.

  • Brokkoli- og ertesuppe med torsk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

  • Kjøttkaker med kålstuing

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kjøttkaker til middag er god tradisjonsmat. Her servert med kokte poteter, kålstuing og tyttebær. Ta frem foodprosessoren eller brett opp ermene, og lag verdens beste kjøttkaker! 

  • Enchiladas med kylling

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Enchiladas med kylling, supergod mat som passer for hele familien!

  • Lammekoteletter med soppstuing

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lam og sopp hører til blant høstens beste smaker fra naturens spiskammer. Lammekoteletter er raske å steke og smaker nydelig sammen med en soppstuing av vill eller «tam» sopp, urter og fløte. 

  • Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

  • Tropisk aroma

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Tropisk aroma er en klassisk sjokoladekake med muskat, kanel og kaffe - som de tropiske, aromatiske smakene som har gitt kaken sitt navn. Dette er en tradisjonsrik sjokoladekake med "voksen" smak.

  • Colcannon - irsk potetmos

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Colcannon er irenes variasjon av potetmos, blandet med grovhakket grønnkål eller kål. Ofte serveres den som egen rett, gjerne toppet med litt bacon, pølse eller skinke, men colcannon er også super ved siden av robuste kjøttretter som for eksempel lammeskank eller svineknoke. 

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 21.12.2024 13:28:55