Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Lapskaus med kjøttdeig

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker rett fra frysern er både raskt, enkelt og godt. Dette blir en hverdagslapskaus som er ferdig på under halvtimen, og derav kallenavnet jukselapskaus.  

  • Varm salat med røkt makrell og poteter

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Salat med røkt makrell, kokte nypoteter og en deilig dressing med smak av pepperrot er nydelig sommermat på varme dager. Dette lager du raskt og enkelt!

  • Blomkålsuppe

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Hjemmelaget blomkålsuppe tar nesten ikke lenger tid å lage enn å vispe sammen en posesuppe. Gevinsten du får ved å lage den selv, er den gode smaken. Toppet med litt sprøtt bacon kan den serveres som middag, eller som en deilig kveldsrett.

  • Spagettigryte

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.

  • Kylling i pita

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Deilig krydret kyllingkjøtt i pitabrød sammen med salat og grønnsaker - fy søren, det er godt! Dette er en enkel og rask rett som faller i smak hos både små og store. Kyllingkjøttet kan godt byttes ut med for eksempel strimlet svinekjøtt.

  • Saltbakt ørret med fries

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Å saltbake fisk er genialt og egner seg spesielt godt til mellomstore fisk som ørret, røye og ishavsørret. Med grovt havsalt, sitron og friske urter blir fisken ekstra saftig og smakfull.

  • Marinert svin indrefilet med couscoussalat

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Svin indrefilet er et magert, godt og mildt kjøtt, og egner seg perfekt til grilling. Kjøttet kan kombineres med de fleste andre smaker, og er derfor supert å marinere.

  • Blåbærpai

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

    Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

  • Spicy couscoussalat

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En spicy og digg couscoussalat med sataydressing. Den går fort å lage, og du kan gjøre den enda hottere ved å tilsette mer chilisaus. Kan serveres som en middagsrett slik den er eller sammen med falafel, kylling eller grillmat. Nam! 

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB13 21.12.2024 13:08:05