Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Karbonader med løk

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag.

  • Skinkepai

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan ha i en pai. Denne paien med skinke og brokkoli er på plass på middagsbordet på under en time.

  • Rømmegrøt

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

  • Svinefilet med brokkolisalat

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Saftig indrefilet av svin er perfekt grillmat når du skal ha gjester. Server svinefileten med crunchy brokkolisalat og grillet sitron.

  • Grillede blåskjell med chili og kokos

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Blåskjell er herlig sommermat, og kan utmerket godt tilberedes på grillen. Vi har laget en variant med chili og kokosmelk, som er helt nydelig. Server med ferskt brød til å dyppe i sausen.

  • Crispy chicken med asiatisk glaze

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Med honning og soyasaus i den asiatiske glaze'en blir dette en skikkelig smaksbombe!

  • Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

  • Pavlova

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Pavlova er oppkalt etter den russiske ballettdanserinnen Anna Pavlova. Pavlovakaken er florlett, sprø og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap og er en 17. mai-kake som er enkel å lage. Med denne oppskriften får du et perfekt resultat hver gang. 

  • Laksepai

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Laksepai er perfekt å servere når du har gjester, og med røkelaks får paien enda mer smak! Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 21.12.2024 13:32:00