Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Kokt kveite

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen.  Kokt kveite er enkelt å få til og smaker himmelsk. 

  • Pulled pork med julerub

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Det er utrolig digg å lage pulled pork fra bunnen av, med egen rub. Denne gode ruben er med gode julekryddere som nellik og allehånde. Resultatet av innsatsen blir en nice juleburger i brioche med syltet rødkål og rødkål-slaw.

  • Vegetarisk nøttestek

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Server nøttestek med masse gode smaker som en vegetar julemiddag eller som et tilbehør til kalkun. Server gjerne nøttesteken med tradisjonelt juletilbehør, eller med nye smaker som rødkål og mangosalat, grønnkål og eplesalat med cashewnøtter eller en rask rødkål-slaw

  • Indrefilet av rein med soppstuing

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indrefilet av reinsdyr er et magisk mørt stykke kjøtt. Sammen med kremet soppstuing og småpoteter har du en deilig rett du kan servere til gjestene dine. Vilt godt, fra naturen!

  • Julelaks

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Rause, saftige laksekoteletter er enkelt å servere gjestene dine i jula. Prikken over i'en er agurksalat og hjemmelaget hollandaise, eller kanskje sandefjordsmør - og vil du spare tid kan sausen også kjøpes ferdig.

  • Helstekt kalkun

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helstekt kalkun er et vakkert og imponerende syn på matbordet. Følger du denne oppskriften vil du garantert oppnå et smakfullt og saftig resultat.

  • Pinnekjøtt brandade

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Brandade er en rett med røtter i Frankrike og Spania, der den tradisjonelt lages med utvannet kokt klippfisk som rives fra hverandre med fingrene og blandes inn i potetmos med hvitløk. Vi har byttet ut klippfisken med rester av pinnekjøtt og har laget det som kanskje er den beste pinnekjøttresteretten som finnes.

  • Panna cotta

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Fløyelsmyk og deilig - panna cotta er en fantastisk enkel og god dessert som alle liker! En perfekt avslutning på et stort måltid, og nesten best av alt - den kan lages i god tid før servering. 

     

  • Taco med ribbe

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Nordmenn elsker taco - og ribbe! Da må jo en ribbetaco være midt i blinken. Rester av ribbe i hoisinglaze, servert i lomper og toppet med syltede grønnsaker. Dette er "next level" fredagstaco - nam!  

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 14:07:40