Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Kjøttboller med rotgrønnsaker

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Små, saftige kjøttboller er en familiefavoritt, og her serverer vi dem med herlig tradisjonelt følge. Stuede rotgrønnsaker er enkle å lage og passer til nesten alt. 

  • Ovnsbakt torsk med linser

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

  • Mac and cheese

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.

  • Raspeballer med svineknoke

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

  • Hvit pizza med reinsdyrbiff

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En kremet hvit pizza med smak av vill norsk natur! Toppet med tynne skiver av reindyrbiff, deilig sopp, søt pære og blåmuggost blir dette en smaksbombe. Bruk en halvstekt pizzabunn hvis det skal gå raskt, eller lag pizzadeigen selv. Vilt godt, fra naturen!

  • Kyllingfilet i form

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

  • Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

  • Eplekake

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.

  • TikTok pizza omelett

    Denne oppskriften har fått 4,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En kjapp og god tortilla pizza med egg – enklere blir det ikke. Passer godt som frokost, lunsj eller som en rask middag. Topp gjerne med ulike typer ost og skinke for variasjon. Nam!

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 21.12.2024 13:52:38