Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Enkel potet- og purreløksuppe

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt.

  • Pølsegryte

    Denne oppskriften har fått 4,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En superenkel one pot gryte med pølser hele familien vil elske! Middagen er ferdig på ca. 20 minutter, og i tillegg sparer du litt oppvask - kan det bli bedre?

  • Laks teriyaki

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Raske hverdagsretter er noe vi aldri får nok av! Laks med teriyakisaus, brokkolini og appelsin er en herlig, smakfull hverdagsrett som hele falilien vil like.

  • Raspeballer med svineknoke

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

  • Terteskjell med fiskepudding og reker

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Sprø terteskjell fylt med en deilig hvit saus, fiskepudding, reker og erter – terteskjell med fiskepudding er en skikkelig retro-klassiker!

  • Enchiladas med kylling

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Enchiladas med kylling, supergod mat som passer for hele familien!

  • Lammestek med fløtegratinerte poteter

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Her er oppskriften på klassisk lammestek med hvitløk og rosmarin, servert med deilige, fløtegratinerte poteter og en lammesjysaus. Enkelt, saftig og velsmakende!

  • Suksessterte

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk festkake. Den gule og fine fargen lyser opp kakebordet!

  • Steambuns med lam

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 21.12.2024 14:17:52