Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Indisk curry med strimlet svinekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen. 

  • Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid.

  • Kyllingramen

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander. 

  • Spagetti Bolognese

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Pasta i alle former og fasonger er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsskalaen regjerer nok spagetti Bolognese - spagetti med kjøttsaus! Her er en enkel og barnevennlig versjon. Vil du ha den litt “tøffere”, så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

  • Kokoda -ceviche fra Fiji

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

  • Moussaka

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

  • Selleribiffer med varm linsesalat

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 

  • Arme riddere

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Disk opp med frokosten til familien. Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost eller som en hverdagsdessert. En enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. 

  • Bidos

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bidos er samefolkets tradisjonelle festmat som både er skikkelig godt og superenkel å lage. 

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 13:35:11